Funktioner

Her finder du nogle af de egenskaber, som DoRentIT systemet kan rumme. Den enkelte løsning bliver skræddersyet til virksomheden, da behov er meget forskelligt.

Få overblikket over din forretning

I DoRentIT har du kundedatabase, varedatabase, kalender, styklister, kontaktpersoner og meget meget mere. Det giver det samlede overblik over udlejninger, når du er ved at få mange af dem. Og i en travl hverdag skal tingene gå stærkt – derfor skal man bruge et system som DoRentIT.

 

Vi hjælper dig med overførsel af kunder og varer med mindre du vil indtaste dem selv. Der hvor kunderne skal ekspedieres anbefales der en stor skærm, så man kan få overblikket over mange udlejningslinier. Eksempelvis 32″ computersskærm med høj opløsning.

Når man først er opstartet med DoRentIT, så sparer man en masse tid, som så kan bruges på noget andet. Det er jo det som det drejer sig om. Tid er jo penge…

 

Den optimale kalenderstyring

Hvis man har kunden i telefonen eller i receptionen, så får man overblikket i kalendervisningen. Har kan du via varekategori søge en vare ud og se lagerantal direkte i kalenderen. Dermed kan du se hvad der er hjemme og hvad der er ude. Der er også andre statusser såsom til klargøring, til reperation med mere.

Masser af moduler venter

Så løsningen kan skræddersyes til din virksomhed. Flådestyring, varemodtagelse med qr kode, gavekort med flere. Se mere på vores prisside…

Har du flere afdelinger?

Så kan udlejningsprodukterne bevæge sig frit. En kunde kan hente produktet i en afdeling og aflevere i en anden, såfremt det ønskes. I så fald vil det være afhentningssted, der får fortjenesten.

 

Det er tilmed en stor fordel at kunne se, hvad er der på lager de andre steder. Og dermed kan man henvise kunden eller få leveret ud til kunden.

 

Sæt QR kode på dine udlejningsprodukter

Så kan man i varegården registrere modtagelse af udlejningsprodukter via mobiltelefoner, som blot scanner QR koden og så sætter man status. Så kan man på kontoret/ekspeditionen med det samme se, at produktet er klar til udlejning igen.

    Se hjælpevideoer for DoRentIT

    Vi har optaget en række hjælpevideoer for at kunne komme godt igang som kunde. Det kan også være nyttigt, hvis nogle funktioner lige skal genopfriskes.

    Vil du ringes op?

    Udfyld formularen og vi kontakter dig

    da_DKDanish